Chráněná území ČR ve fotografii

1

Fotografie maloplošných chráněných území, památek a jiných přírodních zajímavostí

cssqbebgcahrdanlenfifrdeelhugaitjanoplptrorugdsrskslessvukvicy

V souvislosti s novými pravidly pro ochranu osobních údajů (GDPR) je před přihlášením nebo registrací nového uživatele v nutné, potvrdit souhlas s uložením souborů cookies. Souhlas potvrdíte kliknutím na zelené tlačítko v zápatí stránky. Bez Vašeho souhlasu není přihlášení, ani registrace možné...

GDPR

Ochrana osobních údajů GDPR

Tyto zásady ochrany soukromí vstoupí v platnost dne 25. května 2018.

Kdo shromažďuje vaše údaje?

Vaše data jsou shromažďována a kontrolována:

Jiří Valíček 
Kostelní Lhota 97
289 12 Sadská 
Česká republika 
IČ: 12706051

Jaká data se shromažďují?

Shromažďujeme, ukládáme a zpracováváme následující typy informací o našich uživatelích.

Při registraci na naše stránky:

  • název
    Uživatelské jméno / Heslo (data jsou šifrovaná)
  • Emailová adresa
  • Datum registrace
  • Datum poslední návštěvy

Jak jej shromažďujeme?

Osobní údaje se shromažďují, jakmile zadáte údaje na našich webových stránkách, tím nám udělíte souhlas / právo zpracovat tyto osobní údaje za účelem poskytnutí služby, pro kterou jste se zaregistrovali.
Poskytování vašich dat je dobrovolné, avšak vzhledem k zajištění přístupu k neveřejné části webu je nezbytné.

Proč to shromažďujeme?

Jediný důvod, proč shromažďujeme osobní údaje, je zajištění přístupu k neveřejné části webových stránek photo-art-studio.cz, pro kterou jste se registrovali.
Přihlašujete se na naše webové stránky - abychom vám umožnili přístup k odběru služeb pro registrované uživatele. Data budou použita k vaší autentizaci a ke zlepšení služeb, které poskytujeme.

S kým se budou data sdílet?

Údaje které nám v rámci registrace sdělíte, nejsou sdílena, ani jinak předávána třetím osobám.

Jak dlouho vaše data ukládáme?

  • Údaje nebudou zpracovávány déle, než vyžaduje účel, pro který byly shromážděny.
  • Pokud jste souhlasili, budou vaše data ukládána, dokud souhlas s jejich zpracováním neodvoláte.
  • Pokud jste si vytvořili na našich stránkách účet, budou vaše údaje uloženy, dokud svůj účet nezrušíte.

Jakou máte kontrolu?

Pokud jsou údaje zpracovávány na základě vašeho souhlasu, máte právo kdykoli svůj souhlas odvolat. To neovlivňuje zpracování, dokud svůj souhlas neodvoláte.

Souhlas je výslovně poskytován našimi uživateli při provádění akce nebo úkolu (např. když poskytují uživatelská data, kontaktují nás prostřednictvím kontaktního formuláře).
Jediným zdrojem dat, který máme k dispozici, je váš souhlas a jejich poskytnutí.
Vždy nás můžete kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., abyste mohli svůj souhlas odvolat anebo požádat o smazání účtu.

Práva našich zákazníků ohledně GDPR jsou posuzována a stanovena, včetně:

Právo být informován:

V těchto "Zásadách ochrany soukromí" informujeme naše uživatele o tom, jak budou jejich údaje využívány

Právo na přístup:

Naši uživatelé mají přístup ke všem datům uloženým na stránce chranenauzemi.cz, a to tak, že přejdou do sekce "Můj účet" (po přihlášení na web)

Právo na opravu:

Pokud chcete něco ve vašich datech změnit, kontaktujte nás na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., všechny vaše požadavky zpracujeme.

Právo vymazání:

Chcete-li svůj účet smazat, kontaktujte nás prosím na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,  váš požadavek zpracujeme v nejkratší možné době.

Právo omezit zpracování:

S výjimkou podrobností uvedených na této stránce nezpracováváme, ani neukládáme žádná data návštěvníků našich stránek.

Právo na přenositelnost dat:

Pokud naši uživatelé chtějí, v souladu s definicí GDPR, exportovat své osobní údaje nás mohou kdykoli kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Právo na námitku:

Naši uživatelé nás mohou kdykoli kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Právo podat stížnost

Pokud si myslíte, že vaše data jsou zpracovávána nelegálně, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů

Jak chráníme vaše informace?

Při zadávání objednávky nebo přístupu k vašim osobním údajům provádíme řadu bezpečnostních opatření k zachování bezpečnosti osobních údajů.  Používáme zabezpečený server. Všechny předávané informace jsou šifrovány a přenášeny technologií Secure Socket Layer (SSL).

Používáme cookies?

Ano. Cookies jsou malé soubory, které webová stránka ukládá pomocí prohlížeče na pevný disk vašeho počítače (pokud to dovolíte) a umožňuje tak webu rozpoznat prohlížeč a pamatovat si určité informace. Používáme cookies, což nám pomáhá zapamatovat si a uložit nastavení pro příští návštěvy. 

Předáváme nějaké informace třetím stranám?

Vaše osobní identifikační údaje neprodáváme, neobchodujeme s nimi, ani jinak je neposkytujeme třetím stranám . To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají při provozování našich webových stránek, pokud tyto strany souhlasí s tím, že budou tyto informace uchovávat jako důvěrné. 

Odkazy třetích stran

Občas podle našeho uvážení můžeme na našich stránkách zahrnout nebo nabídnout produkty nebo služby třetích stran. Tyto weby třetích stran mají samostatné a nezávislé zásady ochrany osobních údajů. Proto nemáme odpovědnost za obsah a aktivity těchto propojených stránek. Přesto se snažíme chránit integritu našich stránek a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu ohledně těchto stránek.

Zásady ochrany osobních údajů online

Tyto zásady ochrany osobních údajů online se vztahují pouze na informace shromážděné prostřednictvím naší webové stránky a nikoliv na informace shromažďované offline.

Změny našich zásad ochrany osobních údajů

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny týden před jejich aplikací.

Cookies

Cookies jsou krátké textové soubory vytvářené webovým serverem a ukládané v počítači prostřednictvím prohlížeče. Když se později vrátíte na stejný web, prohlížeč pošle uloženou cookie zpět a server tak získá všechny informace, které si u vás předtím uložil.

Využití cookies

Princip cookies umožňuje odlišit jednotlivé uživatele a uložit si o něm konkrétní údaje. Např. právě díky cookie ví příslušný server, jaké nastavení jazyka jste si při minulé návštěvě vybrali či jaké vám má předvyplnit přihlašovací jméno do formuláře (pamatuje si ho z minulé návštěvy). Cookies tedy usnadňují personalizaci.

Na principu cookies pracují také různé statistiky a další měřící systémy, které si do cookie ukládají identifikátor návštěvníka, čas a zdroj návštěvy a další informace. Tyto údaje na dalších stránkách načítají a doplňují a mohou tak uživatele trackovat. Cookies jsou tedy kritickou podmínkou pro funkční webovou analytiku.

Cookies se také používají k uložení potvrzení, že je uživatel přihlášený (např. do e-shopu, do administrace, na sociální síti apod.). Zde mluvíme o tzv. autentizační cookie. Bez ní by server nevěděl, že už přihlášení a ověření uživatele proběhlo a vyžadoval je při návštěvě každé další stránky.

Nevýhody a rizika cookies

Se schopností odlišit uživatele souvisí i nevýhoda používání cookies – do určité míry se ztrácí anonymita. Z těchto důvodů umožňují moderní prohlížeče ukládání cookies vypnout, uživatel tím však přijde o výše zmíněné výhody.

Cookies je také možné v prohlížeči smazat. Podle statistik (Jupiter Research) si cookies denně maže asi 10 % lidí, přibližně 17 % lidí tak činí týdně. To je nepříjemné i z marketingového pohledu, uživatelé s vypnutými či pravidelně promazávanými cookies jsou jen obtížně zachytitelní některými systémy pro hodnocení návštěvnosti (v naměřených datech nám tím vzniká chyba).

Druhy cookies

Rozlišujeme dva typy cookies:

  • Cookie první strany (= first party cookie)
    • Cookie je uložena pomocí skriptu, který běží na dané doméně (na té, kterou vidíte v adresním řádku prohlížeče). Tyto cookies jsou považovány za bezpečnější, lépe procházejí skrze různé firewally a přísněji nastavená bezpečnostní pravidla některých prohlížečů (např. Safari). Toto řešení využívá například měřící systém Google Analytics.
  • Cookie třetí strany (=third part cookie)
    • Cookie je uložena pomocí skriptu, který je do webu natahován z jiné domény. Stejnou cookie proto lze načítat na různých místech internetu a uživatele tím sledovat napříč doménami. Toto řešení používají různé systémy pro sledování historie navštívených stránek, což například umožňuje přesnější cílení reklamy. Používá ho také český systém NetMonitor.

 Ochrana osobních údajů

Mimo uživatelského jména, e-mailové adresy a přístupového hesla registrovaných uživatelů, sloužících k umožnění jejich přístupu ke vkládání komentářů a dalších příspěvků, tyto stránky neukládají, ani nevyužívají žádná osobní data, ani jiné informace umožňující identifikaci návštěvníků. Svojí registrací vyslovujete souhlas s uložením uvedených údajů. Při zrušení registrace jsou všechny uvedené registrační údaje odstraněny.

Právě přítomno: 306 hostů a žádný člen

Najdete mne na Facebooku

1

Licence

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons
Uveďte původ, Neužívejte komerčně, Nezpracovávejte
3.0 Česká republika License
.

Pro možnost použití zde publikovaných fotografií ke komerčním účelům, kontaktujte autora se žádostí o udělení licence

GDPR